lamqta.comОвен  Днес не е най-добрият ден за начало на нова

...
lamqta.comОвен  Днес не е най-добрият ден за начало на нова
Коментари Харесай

Трудно начало на седмицата за две зодии

lamqta.com

Овен 
Днес не е най-хубавият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на истинския Ви план ще пречат несъответствуващото въодушевление или несъразмерната сензитивност на близките към ставащото. Чуждите проблеми ( включително и прекарванията на другите хора), може да Ви интересуват по-силно от Вашите лични. Не са изключени неуместни сантиментални мемоари, парализиращи волята Ви. През това денонощие е доста значима прочувствената естетика сред Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате секрети едни от други, с изключение на най-невинните. 

 
Телец
Днес ще Ви е много мъчно да запазите успокоение – този ден е обвързван с внезапно нарастване на количеството на раздразняващите фактори. И работата е освен в неподходящите условия, само че и в хората, на които, наподобява, доставя наслаждение да Ви нервират. Старайте се, да не влизате в разногласия със странични хора, както и да не се обиждате на околните си – това е единственият метод да избегнете нервното претоварване и напрежението. Ако позволите да Ви предизвикат, целият ден ще пропадне: прекарванията и неприятните размисли няма да Ви разрешат да се концентрирайте на нещо потребно.

Близнаци
Най-главното е, да се надявате и да вярвате. Колкото по-силни бъдат тези усеща, толкоз е по-голяма вероятността, фантазиите Ви, по отношение на Вашия обичан човек да се осъществен. За страдание с нищо повече няма да можете да помогнете за сбъдване на Вашето предпочитание. Само вяра и религия, религия и вяра.

Рак
Не е желателно през този ден да решавате и да обсъждате финансови и имуществени въпроси, а и да си вършиме дълготрайни проекти, изискващи обилни вложения. Идеите Ви надали ще срещнат поддръжка, а опитите да настоявате за тяхното разискване, може да поведе със себе си кавги. Не би трябвало да планирате за този ден пътешестване и занимания, свързани със съществено физическо натоварване. Денят е подобаващ за посещаване на музеи, театри и изложения. Даже диалозите за изкуство ще издигнат настроението Ви, в случай че ги водите с забавни хора. Ако сте дама – Рак, може да очаквате ново запознанство. 

Лъв
Най-добре е този ден да прекарате в фамилен кръг. Укротете своя възторг, забравете старите обиди и се примирете с домашните си. Погледайте дружно някакъв филм, само че вкъщи, тъй като другояче са вероятни разочарования, което пък ще провокира нов спор. Изберете някакъв благонадежден и към този момент пробван вид ” - „ Хубава жена ”, да вземем за пример...

Дева
Отделете повече време, с цел да може да обърнете внимание на своя обичан човек. И не правете недомислени покупки - това не би се отразило добре на фамилната стопанска система! Започнете да довършвате дълго отлаганите работи. Тази вечер е допустимо да се наложи да отидете на закрито мероприятие. Посветете вечерта на търсене на нови завършения. 

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията. 

Скорпион
Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма сигурност по пътищата. Ако карате прекомерно бързо, следствията може да бъдат доста печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде потребно и за Вашето здраве, и за Вашето прочувствено положение, и за Вашите нови връзки с някого. Свалете крайници от педала на газта. Почти сте прескочили нещо доста забавно, а скоро ще стане нещо, на което бихте желали да се насладите както би трябвало. Освен това, когато запазите темпото, за околните Ви ще бъде по-лесно да бъдат близо до Вас. 

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
На Козирозите през днешния ден звездите предлагат, повече да работят. Или най-малко се пробвайте да покажете толкоз бурна трудова активност, че те да изгубят предпочитание да Ви занимават със своите проблеми. Преди всичко това се отнася най-много за членовете на фамилията – те изключително интензивно ще се домогват до Вашето внимание.

Водолей
Хубав ден за работа, а и за всички други обществено-полезни занимания. Не би трябвало да очаквате заплащане за своя труд: дайте воля на алтруистичните си пориви и помогнете на другите, без да очаквате нищо в подмяна. Звездите ще се погрижат, с цел да не бъдат напъните Ви напразни. В развлеченията би трябвало да си знаете мярката, а и с някои нездравословни навици би трябвало да се разделите. Романтичните връзки могат да се развият не напълно по този начин, както би Ви се желало. Възможни са прекомерно доста страсти, и то - не постоянно позитивни. Не губете главата си! Използвайте своето умеене да анализирате обстановката и да извършите правилни заключения, с цел да решите по какъв начин да действате по-нататък. При всички положения прибързаността е извънредно нежелателна. 

Риби
Днес ще Ви се коства, че Вашият начлник или висшестоящ по служба няма нищо срещу да стартира с Вас длъжностен разказ или най-малко някакви много близки връзки. Замислете се освен за това, до какъв брой Ви е приветлив този човек, а и до какъв брой е нужно да смесвате персоналните връзки със служебните...

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР